Kas

24 Kasım Öğretmenler günü programı emekli öğretmenlerimizinde katılımıyla ve programın sonunda öğretmen marşı söylenerek kutlandı.

24 Kasım öğretmenler günü tüm öğretmenler için kutlu olsun

Kas

Yeni kurulan Kütahya Olgunlaşma Enstitüsü Enstitüler hakında bilgi almak ve işleyişi yakından görmek amacıyla  enstitümüzü ziyaret etti.

Kas

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Beylerbeyi Abdullah Ağa camisinin minber örtüsü Enstitümüzün Nakış bölümünde işlenmiştir.

Kas

7-9 Kasım Olgunlaşma Enstitüleri Projesi kapsamında Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü başkanlığında 18 Olgunlaşma Enstitüsü Müdürleri ve Müdür Yardımcıları Antalya'daki çalıştaya katılmıştır.Enstitü Müdürü Yusuf GÜRLEK ve Müdür Yardımcısı Gülnigar İNCE katılmıştır.

Kas

Enstitü Müdürü Yusuf Gürlek, Cumhurbaşkanı´na Ensitüde yürütmekte olduğumuz Puşide Projesi ve Enstitümüz hakkında bilgiler verdikten sonra

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a Enstitü´de yapılan tabloyu takdim etti.

Kas

Yürütmekte olduğumuz "Puşide Projesi" kapsamında,Yavuz Sultan Selim Sandukası için üretilen puşide (sanduka örtüsü), Yavuz Sultan Selim köprüsünün açılış gününde sanduka üzerine örtülmüştür.

Kas

Cumhuriyet Bayramı´nın 93. Yıldönümü kutlamalarından görüntüler.

Kas

İstanbul Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü Anaokulu  öğrencileri yaptıkları aşureleri enstitü personeliyle paylaştı.

Ekm

24-25 Ekim Antalya´da Eğitimden Üretime Sektörle İş Birliğine" temasıyla düzenlenen II. Eğitim Kongresi´ne Enstitümüzden Müdür Başyardımcısı Sena Avaroğlu ile Giyim üretim Teknolojisi Bölüm Şefi Leyla Şengül Kuşcu katıldı.

Mesleki ve teknik eğitimin güncel sorunları ve geleceğiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu, belirli konulardaki bilimsel çalışmalar paylaşıldı, bu sayede de mesleki ve teknik eğitimi geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için ortak bir bilinç oluşturma çabası sergilendi.

Ekm

13.10.2016 tarihinde Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşımve Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Gamze Pekkan Olgunlaşma Ensitülerinin işleyişi hakkında bilgi almak üzere enstitümüzü ziyaret etmişlerdir.

Ekm

17.10.2016 tarihinde Önder Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve Genel Sekreteri Yunus Tekgöçen Enstitümüzde yapılan projeler hakkında bilgi aldı.

Eyl

29 eylül 2016 tarihinde Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın ile birlikte enstitümüzde yürütülen projeler hakkında bilgi almak için Enstitü Müdürü Yusuf Gürlek'i ziyaret etmiştir.

Eyüp Kaymakamımız yapılan projelerin ülkemizin  kültürüne faydalı olacağını ifade ederek enstitümüzden ayrılmıştır.

Eyl

İstanbul  Deniz Müzesi "Romen Geleneksel Bluzunun Anlatılmamış Hikayesi " adlı sergiye 29 Eylül 2016 tarihinde Enstitümüz personeli  katılarak fikir ve düşüncelerine farklı bir bakış açısı kazandırmıştır.

Eyl

3.Uluslararası İslam Sanatında Geometrik Desenler Çalıştayına Enstitümüz Ebru Öğretmeni Özden Aydın eseriyle katılmıştır.

3.Uluslarası İslam Sanatında geometrik desenler sergisi;

26 eylül – 09 ekim 2016 arasında istanbul tasarım merkezinde gezilebilir.