Ara

Enstitümüzde 12 Aralık 2016 Pazartesi ve 16 Aralık 2016 Cuma günlerinde öğretmenlerimize  bütçemi yönetebiliyorum semineri verildi.

Ara

İstanbul Beşiktaş´ta bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen iki ayrı bombalı hain terör saldırısında şehit düşen polis ve vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.Milletimizin başı sağolsun.

Toplantının Amacı:

Çok fazla sanatkârı yetişmeyen, tarihin emaneti Türk-İslâm Sanatlarının, klâsik sanat anlayışı çerçevesinde kapsamlı bir eğitimle, lâyığıyla öğrenilmesini ve gelecek kuşaklara aktarılarak yaşatılmasını sağlamak amacıyla, olgunlaşma enstitülerinde Türk-İslâm Sanatları Alanı Açılmasına Yönelik İstişare Toplantısı, 02.12.2016 Cuma günü enstitümüzde düzenlenmiştir.

Ara

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, "Bu projenin temel amacı çocuklarımızın ve gençlerimizin tarihi bilgi ve bilincini zenginleştirmek, parçası oldukları toplumun değerlerini onlara aktarabilmektir. Bu güzel çalışmada büyük çaba gösteren İstanbul Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü´ne de teşekkür ediyorum" dedi

Ara

Enstitümüz Anaokulu Öğrencileri ile Beylerbeyi Sarayı´na tarih ve kültür gezisi düzenlendi.

Tarih: 30 Kasım 2016 Saat:19:00 - Kokteyl // 20:00 - Konser

Yer: Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü programı emekli öğretmenlerimizinde katılımıyla ve programın sonunda öğretmen marşı söylenerek kutlandı.

24 Kasım öğretmenler günü tüm öğretmenler için kutlu olsun

Kas

Yeni kurulan Kütahya Olgunlaşma Enstitüsü Enstitüler hakında bilgi almak ve işleyişi yakından görmek amacıyla  enstitümüzü ziyaret etti.

Kas

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Beylerbeyi Abdullah Ağa camisinin minber örtüsü Enstitümüzün Nakış bölümünde işlenmiştir.

Kas

7-9 Kasım Olgunlaşma Enstitüleri Projesi kapsamında Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü başkanlığında 18 Olgunlaşma Enstitüsü Müdürleri ve Müdür Yardımcıları Antalya’daki çalıştaya katılmıştır.Enstitü Müdürü Yusuf GÜRLEK ve Müdür Yardımcısı Gülnigar İNCE katılmıştır.

Kas

Enstitü Müdürü Yusuf Gürlek, Cumhurbaşkanı´na Ensitüde yürütmekte olduğumuz Puşide Projesi ve Enstitümüz hakkında bilgiler verdikten sonra

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a Enstitü´de yapılan tabloyu takdim etti.

Kas

Yürütmekte olduğumuz "Puşide Projesi" kapsamında,Yavuz Sultan Selim Sandukası için üretilen puşide (sanduka örtüsü), Yavuz Sultan Selim köprüsünün açılış gününde sanduka üzerine örtülmüştür.

Kas

Cumhuriyet Bayramı´nın 93. Yıldönümü kutlamalarından görüntüler.

Kas

İstanbul Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü Anaokulu  öğrencileri yaptıkları aşureleri enstitü personeliyle paylaştı.