İstanbul Olgunlaşma Enstitüsü Kültür Kulübüne Başvuru

İstanbul  Olgunlaşma Enstitüsü Kültür Kulübü

Kültür Külübüne Üye olmak için linki tıklayarak formu doldurunuz :

Okulumuz “ İstanbul  Olgunlaşma Enstitüsü Kültür Kulübü" kapsamında çalışmalara başlayacaktır. Çevre bilincini geliştirerek çevrenin korunmasına katkı sağlamak, sağlıklı bir beden ve ruh yapısına sahip olmak ve üyeler arasında sevgi, kardeşlik ve dayanışmayı güçlendirmek amacı ile kurulacak bu kulübe 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilir.

Üyelerden aidat alınmayacaktır.Yapılacak faaliyetlerde konaklama, yeme-içme ve ulaşım   masrafları katılımcı üyeler tarafından ödenecektir.

KULÜBÜN FAALİYET ALANLARI

1: Kulüp gerek kendi üyelerinin, gerek okulun bütün öğrencilerinin görüş, seziş, buluş ufuklarını geliştirici çalışmalara yer verir.

2: Kulüp yönetim kurulunun ve okul idaresinin uygun gördüğü ortam ve zamanlarda  kulüp üyelerine yönelik şehir içi ve şehir dışında bulunan doğa, tarihi ve turistik yerlere yönelik eğlence ve gezi amaçlı çeşitli organizasyonlar düzenleyerek bu yerleri tanıtır.
3: Kulüp amaçlarına uygun film resim, sergi ve slaytlar gösterir.
4: İstanbul şehrine yeni gelen yada şehri gezme fırsatı bulamayan üyelere yönelik şehri tanıtıcı etkinlikler düzenler.

5: Çeşitli bölgelerde doğal yaşamı öğretici gençlik kampları düzenler.

6: Faaliyetlerini okul web sitesinden duyurur, bülten çıkarır.
7: Çeşitli konularda yarışmalara yer verir.

8:  İlimizdeki çeşitli yardım kuruluşlarına (Çocuk Esirgeme Kurumu,Huzur Evi vb.) ziyaret amaçlı   organizasyonlar düzenler
9: Çeşitli kulüpler ve çevredeki kuruluşlarla ortak hareket ederek fidan kampanyası başlatıp okulumuz adına hatıra ormanı oluşturur.

10: Konusunda uzman kişilerle ilişki kurarak, bunların çeşitli düzeylerde katkılarını sağlamak amacıyla düzenlemelerde bulunur, bu tür davetlere ev sahipliği yapar

11: Kulübün faaliyet alanı ile ilgili olarak yayın kuruluşlarıyla ilişkiler kurarak bu ilişkileri geliştirir

12: Üsküdar belediyesi sosyal hizmetler müdürlüğü ile iletişimde bulunarak , ilçede ikamet eden, sosyal ve ekonomik gücü düşük olan bireylerle iletişim kurarak onlarla şehir dışına günü birlik geziler düzenler.

iLETİŞİM:

Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü     0216  318 66 18